Polimatik

+90 446 224 34 34

info@polimatik.com.tr

    TURŞU FABRİKASI
    Erzincan’ın Yaylabaşı beldesinde 2007 yılında kurulan fabrikamız, üretimini artırarak devam etmektedir.
    Politikamız, Gıda sektöründe turşu üretimi ve satışı alanında faaliyet gösteren firmamızda kaliteli, sağlıklı, doğal ve geleneksel ürünler üretmek;
    Müşteri istek ve beklentilerini standartlar ve yasalar doğrultusunda zamanında ve her defasında karşılamak;
    Kalite ve sağlık bilincini sürekli geliştirmek;
    Kalite yönetim, gıda güvenliği sistemlerimizi sürekli iyileştirerek büyümek ilkemizdir.
    “Erzincan’ın Turşu’sunu Kurduk”
    “Sağlınız için tuzunu az koyduk” sloganlarıyla yola çıktık

    Tamamen Doğal, “Tarladan sofraya güvenli bir zincir” Ziraat mühendisi kontrolünde Tohum, fide ve sebzeye kadar kontrol yapılmaktadır.

    Geleneksel Tat’ da,Özel yetiştirdiğimiz sebzelerle turşu yapıyoruz
    .
    Çevre Dostuyuz, Toprağa faydalı gübre ve hayvansal gübre kullanıyoruz. Hormon kullanmıyoruz.

    Sosyal Sorumluluğumuz, Toplumun suça itilmiş kesimine iş veriyoruz, meslek edindiriyoruz ve topluma kazandırıyoruz.

    Sağlıklı Gıda, Temiz hava, su, ve doğal şartlarda yetiştirdiğimiz sebzelerden turşu yapıyoruz.

    İstihdam, Fabrikamızda yaklaşık 40 kişi, sebzelerin yetiştirilmesinde yaklaşık 500 kişi çalışmaktadır.

    Turşu Çeşitlerimiz, Kornişon salatalık, Biber, Biberiye, Acı Süs Biberi, Kırmızı Pancar, Lahana, Acur, Domates, Yeşil fasulye, Karışık Turşu ve Salamura yaprak Kapasitemiz, Yıllık yaklaşık 2000 ton sebze işleme kapasitemiz vardır.

    Fabrika Alanımız, Kapalı alanımız 1500m², açık alanımız 7000m² ve toplam alanımız 8.500 m² de üretim yapmaktayız.

    Sözleşmeli Ekim, Kontrollü üretim modeliyle sebzelerimiz yetiştirilmektedir. Bölgenin Pazar sorununa çözüm getirmektedir.

    Ekim Alanımız, Yaklaşık 500 dekar kendi arazimiz sözleşmeli çiftçilerimizin arazileri ile 1500 dekar arazide ekim yapılmaktadır.

    Kontrol, TSE EN ISO 9001-2008, TSE EN ISO 22000 Standartlarında, uzman gıda mühendisleri kontrolünde üretim yapılmaktadır.

    YATIRIM, 2007 Yılı yatırımı 700.000 TL, 2008 Yılı yatırımı 500.000 TL, 2009 Yılı yatırımı 150.000 TL, 2010 Yılı yatırımı 150.000 TL Toplam yatırım tutarı 1.500.000 TL dir.

    ER MİNA

    REÇEL VE MARMELAT FABRİKASI
    Kuruluş, Organize Sanayi bölgesinde kurulan fabrikamız, bölgemizdeki meyve işleme konusunda “Reçel, marmelat, konserve ve komposto “üretimi açısından önemli bir konuma sahiptir.
    “Etrafı dağlık ortası bağlık” memleketimizin meyvelerini doğal tadında sofralarımıza taşıyoruz.
    Mikro klima iklimi, Erzincan’da yetişen meyvelerin tat ve kalitesi çok değerlidir.
    Sağlıklı gıda, Temiz hava, su ve doğal şartlarda kendi meyvemizi kendimiz yetiştiriyoruz.
    Çevre dostuyuz, Fidan dikimi için teşvik ediyoruz. Kullanılmayan arazileri ekonomiye kazandırıyoruz.
    Reçel, marmelat ve konserve çeşitlerimiz, Kayısı, Böğürtlen, Ahududu, Çilek, Vişne, Elma, Kuşburnu, Kızılcık vs.
    Kapasitemiz, Yıllık 1500 ton meyve işleme kapasitemiz vardır.
    Fabrika alanımız, Kapalı alanımız 2000m², açık alanımız 8000m² toplam 10.000 m² alanımız mevcuttur.
    İstihdam, Fabrikamızda 30 kişi çalışmakta olup meyve bahçelerinde yaklaşık 100 kişi toplam 130 kişiye iş imkanı sağlamaktadır.
    Ürün Geliştirme AR-GE, 2012 yılı itibariyle meyve konservesi ve kompostosu üretimine geçilecektir.
    Kontrol, TSE EN ISO 9001-2008, TSE EN ISO 22000 standartlarında konusunda uzman gıda mühendisleri kontrolünde üretim yapılmaktadır.
    Yatırım, 2010 Yılı yatırım tutarı 1.350.000 TL, 2011 yatırım tutarı 700.000 TL Toplam 2.050.000 TLdir.